Fons Feder per a Russafa

Acció pel Patrimoni Valencià, considerem totalment discriminatori que el barri de Russafa no rebra res dels quasi 400 mil.lions d'euros dels Fons Europeus de Desenrotllament Regional.

Des de la nostra associació opinem que els diners es repartisquen actualment d'una forma desordenada, deixant projectes de gran valor, com la rehabilitació d'una zona de Russafa sense cap tipus d'ajudes, esta indiferència económica cap a València deuria de replantejar altres iniciatives i metodologíes diferents, on és puga crear una escala de subvencions segons el nivell de necessitas, i no permetre que els nostres barris no tinguen cap ajuda.
Creem que les comparacions son odioses, però si altres barris de la Unió i amb característiques molt somblants han obtingut beneficis no entenem com este barri amb una historia i riquesa arquitectónica se'ls ha negat completament.

Desitjem que en este problema l'Alcaldessa de València, Rita Barberá, demane a la Comissió dels Fons Feder, que modifique la seua estrategia i model d'ajudes i que Russafa puga entrar com es el cas del Barri de La Trinitat.

Acció pel Patrimoni Valencià, sol.licitarà a l'Alcaldessa de València, que s'observen totes les víes d'ajudes per a que tant l'Estat com la Generalitat invertisquen amb el foment i desenrotllament del Pla Riba.