ETA NO, PAU SI

Hui els assasins han tornat a fer l'única cossa que saben fer, matar, hui les valencianes i els valencians, els espanyols en general i qualsevol persona que estima la llibertat fem reafirmació per la democràcia, hem perdut a Isaias Carrasco, ex regidor del partit socialista en Euskadi.
Isaias és un dels nostres, sí un dels nostres es aquell que teballa pel seu poble, per que vol que la seua gent puga viure millor, un dels nostres per que defensa la llibertat i per que mai ha deixat les seues idees pels mafiossos assasins, i repugnants com els membres de ETA.

Hui vos heu emportat un home amb un bon cor, però hui més que mai ens recordeu a tots nosaltres que no hi ha prou pistoles per a silenciar la nostra veu, la que vol un poble lliure.

Des de Acció pel Patrimoni Valencià, volem enviar un fort abraç a la viuda de Isaías Carrasco i als seus fills, a tots els regidors d'Euskadi que tenen que viure amb la por de que els assasin vulguen fer-los silenciar, el nostre recolzament i la nostra major estima a totes i tots que viuen esperant viure en llibertat