Acció pel Patrimoni Valencià, participarà este any en el 9 d'Octubre

Per unanimitat de la Junta Directiva de Acció pel Patrimoni Valencià, s'ha decidit participar en els actes oficials del 9 d'Octubre.
L´entitat defensora del patrimoni valencià, mostra el seu orgull de realitzar amb la resta de entitats representatives del poble valencià la comitiva y Processó de la Reial Senyera.

Des de APV fa una crída a totes les valencianes i valencians per a que el 9 d'octubre acudisquen tots junts al devallament de la Senyera, com a celebrar el día de tots els valencians des de qualsevol poble de la Comunitat Valenciana.
També la nostra associació voldrá fer un homenatge a les Cases Regionals Valencianes, que fan en la seua llavor un treball molt important per a donar a coneixer la riquesa cultural del nostre territori, per aixó este 9 d'Octubre Acció pel Patrimoni Valencià agraïra molt especialment a estes institucions com als milers de Valencians que per qüestions familiars tenen que viure fora de la nostra Comunitat, però que fan un treball constant de la seua valenciania.